הבאתי צנצנות מהקרון בחצר בבנימינה, אז היה צריך לעשות אתן משהו.
צריך
צנצנת אטומה
כרוב, פלפל, קולורבי
שיני שום
מלח
גרגרי פלפל
חומץ
מים
עלי דפנה
תכלס
שוטפים את הצנצנת במים רותחים. פורסים את הירקות לרצועות ומכניסים לצנצנת. ממלאים את הצנצנת במים, חומץ ומלח ביחס של 1/4 כוס חומץ, 3/4 מים וכפית מלח. מוסיפים את גרגרי הפלפל ומכסים בעלי דפנה. שומרים בטמפרטורת החדר למשך כמה ימים, ואחרי שפותחים- שומרים במקרר.
צריך
צנצנת אטומה
כרוב, פלפל, קולורבי
שיני שום
מלח
גרגרי פלפל
חומץ
מים
עלי דפנה
תכלס
שוטפים את הצנצנת במים רותחים. פורסים את הירקות לרצועות ומכניסים לצנצנת. ממלאים את הצנצנת במים, חומץ ומלח ביחס של 1/4 כוס חומץ, 3/4 מים וכפית מלח. מוסיפים את גרגרי הפלפל ומכסים בעלי דפנה. שומרים בטמפרטורת החדר למשך כמה ימים, ואחרי שפותחים- שומרים במקרר.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה