בהחלט רוטב עגבניות מהטובים אי פעם.
למרות כל מתכוני העגבניות, עדיין נשארו לי הרבה עגבניות בשלות. אז החלטתי להכין מהן רוטב שאפשר לשמור ולהשתמש בו לדברים שונים (פסטה, פיצה, שקשוקה וכל מה שהולך עם רוטב עגבניות).
צריך
עגבניות
מלח גס
שמן זית
תכלס
חוצים את העגבניות ומסדרים בתבנית. מפזרים מלח גס ושמן זית. צולים בתנור בחום 200 מעלות. כשהעגבניות צלויות (לא לשרוף) מצננים (מומלץ) וטוחנים בבלנדר למחית חלקה.
למרות כל מתכוני העגבניות, עדיין נשארו לי הרבה עגבניות בשלות. אז החלטתי להכין מהן רוטב שאפשר לשמור ולהשתמש בו לדברים שונים (פסטה, פיצה, שקשוקה וכל מה שהולך עם רוטב עגבניות).
צריך
עגבניות
מלח גס
שמן זית
תכלס
חוצים את העגבניות ומסדרים בתבנית. מפזרים מלח גס ושמן זית. צולים בתנור בחום 200 מעלות. כשהעגבניות צלויות (לא לשרוף) מצננים (מומלץ) וטוחנים בבלנדר למחית חלקה.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה