כשהגיע הארגז, לא הבנתי מה זה הירק המוזר הזה. לקח לי כמה רגעים להבין שזה קישוא. בגלל שהם עגולים זה פשוט נדרש למלא אותם. וכמיטב המסורת בבלוג הזה- לא ברוטב עגבניות.
4-5 קישואים צהובים עגולים
בצל קצוץ
חופן פטרוזיליה קצוצה
חצי כוס בורגול
חצי כוס מים
מלח ופלפל
מעט קארי
תכלס
מרוקנים את הקישואים עם כפית. קוצצים את "בשר" הקישואים. מאדים במחבת את הבצל והקישואים הקצוצים. מוסיפים פטרוזיליה, בורגול מים ותבלינים ומבשלים 4-5 דקות. ממלאים את הקישואים בתערובת ומכסים עם "המכסה" (החלק העליון של הקישוא). אופים בתנור בחום 180 מעלות.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה