עגבניות ממולאות בהשראה ישראלית-לונדונית. מתכון קייצי וקליל יחסית לגרסאות האורז ורוטב העגבניות.
צריך
5-6 עגבניות
בצל
2 שיני שום
כוס פירורי לחם פנקו
כוס עשבי תיבול קצוצים (פטרוזיליה, כוסברה, נענע... מה שיש ו/או אתם אוהבים)
זיתים מגולענים וצלפים אם יש (אני השתמשתי בשחורים וצלפים)
שמן זית
מלח ופלפל
תכלס
מרוקנים את העגבניות והופכים להוצאת נוזלים. ממליחים ומשמנים. מטגנים בצל ומוסיפים את השום, הזיתים והצלפים, ופירורי הפנקו מוסיפים את עשבי התיבול וממלאים את העגבניות. אופים ב-180 מעלות לבערך 20 דקות, מכסים בחלק העליון של העגבניות ואופים 10 דקות נוספות.
צריך
5-6 עגבניות
בצל
2 שיני שום
כוס פירורי לחם פנקו
כוס עשבי תיבול קצוצים (פטרוזיליה, כוסברה, נענע... מה שיש ו/או אתם אוהבים)
זיתים מגולענים וצלפים אם יש (אני השתמשתי בשחורים וצלפים)
שמן זית
מלח ופלפל
תכלס
מרוקנים את העגבניות והופכים להוצאת נוזלים. ממליחים ומשמנים. מטגנים בצל ומוסיפים את השום, הזיתים והצלפים, ופירורי הפנקו מוסיפים את עשבי התיבול וממלאים את העגבניות. אופים ב-180 מעלות לבערך 20 דקות, מכסים בחלק העליון של העגבניות ואופים 10 דקות נוספות.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה