למרות כל מאמצי, כנראה בגלל שלא אירחתי השבוע לארוחה הקבועה בשלישי, מצאתי את עצמי עם הרבה מאוד אוכל במקרר. יצא מזה פריטטה שווה להפליא לארוחת ערב. אפשר להשתמש בעלי סלק, מנגולד או תרד. ובכל גבינה מגוררת שתרצו כמעט וזה עדיין ייצא נפלא.
צריך
2 כוסות עלי סלק/מנגולד/תרד
בצל
תפוח אדמה מבושל
2-3 כפות מוצרלה מגוררת
3 ביצים
מלא ופלפל
תכלס
קוצצים את הבצל ומטגנים. אם צריך מקלפים את התפו"א וחותכים לקוביות. מוסיפים לבצל במחבת. קוצצים גס את העלים ומוסיפים למחבת. מערבבים מדי פעם עד שהעלים מתרככים. טורפים את הביצים עם מלח ופלפל ומוזגים למחבת. מפזרים את הגבינה, מכסים ומבשלים עד שהפריטטה מוכנה. הופכים את הפריטטה במחבת לכמה רגעים שתצרב גם מהצד השני ומגישים.
צריך
2 כוסות עלי סלק/מנגולד/תרד
בצל
תפוח אדמה מבושל
2-3 כפות מוצרלה מגוררת
3 ביצים
מלא ופלפל
תכלס
קוצצים את הבצל ומטגנים. אם צריך מקלפים את התפו"א וחותכים לקוביות. מוסיפים לבצל במחבת. קוצצים גס את העלים ומוסיפים למחבת. מערבבים מדי פעם עד שהעלים מתרככים. טורפים את הביצים עם מלח ופלפל ומוזגים למחבת. מפזרים את הגבינה, מכסים ומבשלים עד שהפריטטה מוכנה. הופכים את הפריטטה במחבת לכמה רגעים שתצרב גם מהצד השני ומגישים.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה