יום שישי, 20 בספטמבר 2013

#12 סלט חצילים מלפפונים ורימונים

ידעתי מראש שמתכון ליום במשך שבועיים זה שאפתני, אבל שכחתי שיש גם את כל החגים בשבועיים האלה מה שהפך את זה לעוד יותר מופרך. אז יצא ששוב היה חג ושוב לא העליתי מתכונים. בהחלט תכנון לקוי. בכל מקרה, הסלט הזה נטרף במהירות שיא בפעם הראשונה שהכנתי אותו אז אני יכולה להגיד בוודאות שהוא הצלחה. 




צריך

2 חצילים גדולים
2 מלפפונים קצוצים
2 רימונים מפורקים לגרגרים
טחינה גולמית
לימון
שמן זית 
מלח ופלפל
שן שום כתושה

תכלס

מנקבים את החצילים וקולים בתנור בחום 200 מעלות. שהחצילים מוכנים, מוציאים את בשר החצילים מהקליפה וקוצצים. מעבירים לקערה ומוסיפים טחינה, לימון, שמן זית, מלח, פלפל ושום ובודקים תיבול. מוסיפים את המלפפונים והרימונים ומערבבים. מגישים מצונן. 

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה