יום שני, 9 בספטמבר 2013

#3 גספצ'ו

מעולה לקיץ. תמיד טעים. 

צריך

5-6 עגבניות
פלפל 
מלפפון
בצל סגול/ירוק
2 פרוסות לחם
כוס מים
מלח ופלפל
טבסקו


תכלס

משרים את פרוסות הלחם במים. חורצים x בעגבניות ומשרים במים רותחים דקה-שתיים. מקלפים את העגבניות וחותכים לרבעים. סוחטים את הלחם ומוסיפים לעגבניות יחד עם 1/2 פלפל, 1/2 מלפפון והמים. טוחנים למרק חלק ומתבלים. קוצצים את שאר הירקות ומגישים יחד עם המרק. 



אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה